Zpráva od vody I.

Ahoj , 
tak se zase hlásím z dalšíma zářezy v pažbě. Tentokrát jsem vyrazil na několik desítek hektarů velikou svazovku, která je usazena do velmi pěkného údolí. Je to moc překrásná voda a po loňské poslední výpravě, kdy se mi tam podařilo ulovil krásného a zdravého šupináče, jsem se rozhodl zkusit štěstí opět na stejné vodě. Tentokrát však padla volba na mělčí část nádrže, kde jsme s kamarády předpokládali, že by se mohla ryba pohybovat. A byla to opět trefa do černého.

Moc se zde teď rozepisovat nebudu, jelikož připravuji rozsáhlejší článek o taktice a strategii, kterou jsem při této výpravě používal. Prozradím jen, že jsem opět lovil na fantastické boilie Mystery s aminokompletem Asa a také jsem testoval nově připravované fluoro pop-up, které přesně plnily moje očekávání.

Velice zajímavé kombinace a obrovský podíl esencí z nich dělá vysoce atraktivní nástrahu, která skvěla funguje jak samostatně tak i jako bombónek k boilie. Pomocí těchto popů jsem za jednu výpravu ulovil něco mezi 30 –40 kusy kaprů střední velikosti a také čtyři krásně stavěné kapry od 75cm až po úžasných 96cm. Právem tedy patří jméno „Longer“ tomu nejdelšímu.

                                                                  s pozdravem Tomáš H.

--

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot