Výroční schůze RKMB

Jako i pachatel se vrací na místo činu tak i my se po roce scházíme vPogo baru, kde jsme oficiálně 26.12.2009 založili Rybárský klub Moravské Budějovice. Prípravy probíhaly vklidu, neboť již nikdo znás netráví víkendy u vody. Hary si vzal na starosti prípravu masa, a mohu za všechny ríct, že se mu to opravdu povedlo. Já jsem dolaďoval veškeré podklady pro prezentace a úredničinu týkající se chodu klubu, jak již zpredešlého roku, či zplánů na další rok.

Pátek tu byl coby dup a my se sešli vPOGO baru po sedmé hodině. Dorazilo dvanáct členů a ostatní se omluvili. Stoly praskaly pod hromadou občerstvení a my mohli začít. Zpozice predsedy jsem se ujal slova a seznámil všechny splány na rok 2011 a poděkoval za predešlou spolupráci. Následovalo promítání prezentací dvou adeptů na rybáre roku Tomassona a Květoška. Všichni jsme sobdivem sledovali, co kluci dokázali za jednu sezonu nachytat na svazových vodách. Pak se promítlo DVD ze závodů a hlasovalo o nejlepších rybárích. Bylo to napínavé a nakonec o dva hlasy vyhrál všestranný rybár Květošek, který nalovil nejen krásné kapry, ale i spousty krásných candátů. Vyhlášení vítězů Nej kapr a Nej dravec bylo již jasné a stali se jimi opět Květošek spaprikáčem 18,1kg a Jirka Dušek se svým sumcem 146cm dlouhým. Všem vítězům ještě jednou gratuluji.

Zbývalo už jen zvolit predsedu a výbor. Predsedou jsem byl zvolen já Michal Zyblikiewicz a do výboru byli vybráni Hrdý Luboš, Pecivál Vít, Plocek Jaroslav a Tomáš Kosík, kterému zároveň zůstává klubová pokladna.

A volná zábava mohla začít. Veškeré diskuze se motaly kolem ryb a všichni se již těší na jarní tání a první dráždění ryb.

Debatovalo se dlouho do noci a po půlnoci jsme vydarenou akci spokojeně ukončili.

Spráním, ať to rychle roztaje mishak

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot