Výroční schůze 2013

Každý rok se v prosinci setkáváme, abychom vyhodnotili právě končící sezonu a připravili jakýsi plán na rok následující. Letos tato akce připadla na 14. prosince.

Tomasson ochotně zařídil poháry pro nejlepší lovce a každý, jemuž se aspoň trošičku sezona vydařila, připravil prezentaci svých úlovků. David medvídek přinesl produkty Lastie, abychom mohli zpestřit večer losováním tomboly, kam svým velkým dílem, přispěl i kamarád Mates.

Jakožto dosavadní předseda jsem v počátku schůze zhodnotil rok 2013 a předložil jakousi vizi pro rok následující. Následně si převzali slovo i ostatní členové klubu. Proběhla volba výboru, který zůstal ve stejném složení jako v sezoně předchozí jen Květoš nahradil mišáka. Volba předsedy proběhla jednohlasně a já tímto děkuji za svěřenou důvěru. Jasnou prioritou je příprava dvou kaprařských závodů jež jeden bude pro širokou veřejnost a druhý pro okruh přátel klubu. V průběhu roku doplníme a obměníme oblečení s logem klubu. Uspořádáme sraz na některé s místních soukromých vod s grilovačkou a možností rybolovu. Ke konci roku bychom uvítali rádi v Moravských Budějovicích nějakou osobnost z popředí české kaprařské scény. Další akce pořádané klubem budeme postupně zveřejňovat na webu.

Po vyřešení formalit proběhlo vyhlášení nejlepších lovců a nejlepšího rybáře. Největšího kapra ulovil v této sezoně Ondra brčko Vyskot a to 95cm s váhou 18kg a na paty šlapal Tomasson, který si zvedl osobák na 90cm a 16,94kg. Za zmínku jistě stojí i moje ryba s váhou 15,3kilogramu a délkou 92 cm. Dravců v trofejních velikostech se v sezoně 2013 moc nepochytalo, ale Květoš opět nezklamal a zdolal štiku s mírou 101cm, kterou bez vážení pustil zpět. Kandidáti na nej rybáře byli vybráni Ondra, Tomasso a moje maličkost. Všichni jsme zažili skvělou sezonu. Tajná volba ukázala na Tomassona. Vítězové jednotlivých kategorií byli odměněni poháry a nej rybář si převzal i putovní pohár.

Závěrem bych chtěl všem poděkovat za přízeň klubu a popřát pohodové prožití svátků Vánočních a mnoho úspěchů v Novém roce a sezoně 2014

                                                                                                                                                                                            mishak Michal Zyblikieiwicz

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot