VYHODNOCENÍ RKMB VRANOV LAKE SPIN 2017

Dlouho jsem se rozmýšlel jak oživit život klubu, až jsem při projíždění internetu narazil na závody v přívlači dvojčlenných posádek lodí na jedné velké přehradě. Tak to je to co nám chybí. Kaprařské závody děláme několikrát do roka a sraz klubu taky proběhl, ale to je vše o neaktivním lovu. Přehradu máme kousek, loď tam má spousty kamarádů ….takže?! Nic nám nestojí v cestě.

Ale omyl, rychle termín, sladit pravidla a co bylo nejdůležitější, měření úlovků. Naštěstí se našel v řadách klubu člen, který se stejným zápalem jako já, pustil do organizace a příprav. Tímto moc děkuji Peťo (Krula, zůr)! Podařilo se nám sehnat sponzory. Ti pomohli vybavit lodě mírami, pro všechny závodníky a doplnili mnoho zajímavých cen pro vítěze. Nemalý dík patří panu Vidourkovi, který zajistil kompletní občerstvení pro všechny závodníky. Výborná polévka rozehřála, po návratu z lovu, každého závodníka. Žaludek jsme si zasytili paprikovou klobáskou a neřidiči zahnali žízeň točeným pivem.

A ryby?! Týden před samotnou akcí jsme všichni sháněli informace a řeknu Vám, vše naznačovalo velkému propadáku. Spousty hodin na vodě, bez kontaktu, zažil nejeden rybář. Ale nám byl vodník a svatý Petr nakloněn, o čemž svědčí i úlovková listina.

Celá akce proběhla k naprosté spokojenosti všech zúčastněných a já jako jeden z pořadatelů mohu již nyní potvrdit další ročník , 2018, na který se neskutečně těším.

Závěrem bych chtěl poděkovat sponzorům a to zejména NIPPON EXPRESS za dodání měřícíh podložek, bez kterých by závod nebylo možné uskutečnit. Dále stavební firmě VIDOUREK za pohoštění. Nemalý dík patří firmám Jaronet, RP Okoun, RP Proficarp, Sýkora transport , s.r.o a Lastia za věcné ceny pro vítěze.

Tímto za celý realizační tým a účastníky děkuji mishak Michal Zyblikiewicz

Sdílet: