UŽ JE TO ROK

Je tomu právě rok, co jsem se sešel sTomassonem a Kraťasem. Naše debaty se motaly, jak jinak, než kolem ryb. Nevím už, kdo znás to byl a vyslovil myšlenku organizovat skupinu lidí věnující se rybarení. Cíl byl jasný, neudělat tuctový karp tým, ale sdružit do klubu rybáre vyznávající rybolov jako takový.

Bylo pred námi spousty práce, ale domnívám, že jsme to zvládli a podarilo se rozjet fungující klub. Za ten dlouhý rok se nám podarilo zorganizovat dva vynikající závody, kde si každý mohl odnést krásné poháry a ceny. Na závodech jsme se setkali vhojném počtu a panovala prátelská atmosféra. Mnozí se celý rok nepotkají a tak využili tuto príležitost nejen ksoutěžnímu klání, ale i ksetkání se spráteli. Proběhlo několik akcí snadsázkou nazvaných FISHING TALKING vPOGO baru, kde se spricházející zimou scházíme pravidelněji a se vzrůstající účastí. Za zmínku jistě stojí prezentace a prednáška kluků zNIKL týmu, kterí se snámi rádi podělili o své zkušenosti a predstavili spousty novinek.

Jedním zdalších velice významných kroků jsme učinili teprve se závěrem roku a to navázání spolupráce snově vznikající formou zabývající se výrobou nástrah a návnad pro kapry a to Best Baits. Tato spolupráce bude jistě prínosem a i výzvou na další sezonu.

Na rok 2011 jsme pro všechny členy klubu všechny pripravili karty člena klubu, umožňující nakupovat členům vrybárské prodejně EIKA či pri již u zmiňované firmy Best Baits spatričnou slevou. Na dalších výhodách členů klubu RKMB samozrejmě budeme nadále pracovat.

Je pred námi neméně náročný rok 2011 a nás čeká hned začátkem roku prezentace a prednáška sMichalem Kučerou majitelem firmy MIKBAITS. Dále jsou vplánu tri závody a to závody na dírkách, RKMB Best Baits jaro cup 2011, podzimní víkendové závody. Tímto jistě nekončíme a rádi Vás uvítáme na kterékoli akci porádané klubem.

Za príjemnou spolupráci a veškerou podporu děkuji Všem členům RKMB a preji do Nového roku hodně zdraví, štěstí a spousty rybárských zážitků

mishak Michal Zyblik

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot