Už ani nevím kolikátá schůze RKMB :O)

Je tu leden  a my se scházíme opět v hojném počtu a to i hosté Mates a celý Vranov tým, abychom ohodnotili vítěze soutěží a  naplánovali co podnikneme v roce 2017. Jsem za to rád, hektický rok nám moc příležitostí splknou nedal. 

Jako první proběhla volba předsedy a výboru s výsledkem

Předseda -  Michal Zyblikiewicz

Výbor - Ženatý Bedřich, Hrdý Luboš, Kosík Tomáš a Pecivál Vítek

 

Za celý rok 2017 se ulovilo mnoho krásných ryb a každý z nás prožil spoustu pohody u vody. Ti šťastnější si sáhli i na ryby z říše snů. Každopádně soutěže mají jasná pravidla a ohodnocen může být jen jeden úlovek daného druhu ulovený na svazové vodě ČR. A jak to dopadlo?!

Nej kapr…uloven Tomášem Kosíkem a měl nádherných 21,41Kg, dravcům se moc členů klubu nevěnuje ,  ale i tak jsme nějaké úlovky zaznamenali. Takže Nej dravec a to sumec byl uloven Jirkem Duškem a měl 120cm. Rybou roku byl v roce 2016 lín, tato neméně zajímavá a nakonec i napínavá soutěž přinesla taktéž krásný úlovek a to lína 46cm, kterého ulovil Michal Hejl a druhého stejné délky David Sedláček, ten se však ocenění vzdal. V soutěži  Nej rybář RKMB  získal nejvíce hlasů David Sedláček, který nejen měl nejvíce prutohodin, ale napsal i 17 zpráv od vody ve kterých nechyběli krásní kapři z našich vod.

Všem velice gratulujeme a přejeme minimálně stejně úspěšnou sezonu 2017

Většina z nás donesla nějakou tu pozornost to tomboly, takže i letos bylo dost bohatá. Díky kluci.

Už je půlka ledna za náma a já mám pomalu  připravený propozice k RKMB prestige CUPu 2017 druhého ročníku a LASTIA víkendu 2017. Všem nám chybí klubový sraz na Oklice ,  který jsme loni bohužel nezvládli a tak jsme jej opět zařadili do plánu. Už se těším.

 

Takže díky všem za účast a zas brzo u vody….fishing unlimited…..mishak

 

Sdílet: