Trable na přehradě

Ve čtvrtek jsem zajel s Květoškem a Tomassonem obkouknout brehy jedné větší prehrady. Vyhlídli jseme pěkné místo, kde se asi 40m od brehu nacházel pás vrb a vše nasvědčovalo tomu, že by zde mohli být i kapri. Místo bylo dost daleko od chat proto nic nemohlo stát v cestě naší výpravě.

V pátek ráno vyrážím s Kančikem a ihned u vody nastal první problém. Místo je již obsazeno. Co dál. Začali jsme hledat podobné a asi po půl hodině jsme stáli na pěkný louce, opět bez chat takže NO PROBLEM. Asi po dvou hodinách chytání prišla starší paní. Ta nás slušně upozornila, že auto máme v ochraném vodním pásmu a mohlo by dojít ke konfliktu s muži zákona. Auto by šlo preparkovat, ale další informaci jsme nepustil jen tak z hlavy. Na místě kde jsme je cedule s názvem jakési firmy a ta má nedaleko chatu kam najelo asi dvacet lidí a s těmi jsme opravdu neměl chuť se dohadovat o tom, že jim sedím na jejich udržovaném místě.

Ze všeho mne dostává Kančik s nápadem změnit rychle místo a užít si i nadále pohodový víkend. Zbalili jsme coby dup a do hodiny sedíme na novém fleku.

Na tomto místě vládla pohoda a klid. Nikde nikdo a žádný chaty v dohledu. Užívali jsme si teplé slunce a čekali na nějakou akci.

Na večer dojel Tomasson a Hanz, takže je zas o čtyri želízka v ohni víc. Bohužel ryby absolutně nespolupracují a to až do konce doby lovu.

Ráno, po mrazivé noci, už tolik elánu nemáme a plánujeme co bude dál. Ozvalo se pár kamarádů z klubu a chtěli by taky vyrazit k vodě. Proto jsme se dohodli v poledne ukončit táborení a využili možnosti zajet ke kamarádovi na chatu. Sice to už nebude tolik o rybarení, ale kdo ví treba se nějakej násaďák splete. No a proč nevyužít prítomnosti kamarádů, když je potreba postavit udírnu.

Majiteli však brzo došly síly :-)))

Práce se něco podělalo a bylo potreba udělat taky zadostučinění rybám. Omladina se činila a výsledky na sebe nenechali dlouho čekat.

Janek dával co proto ouklejím a Květošel zachraňoval čest starších....

Večer probíhal v pohodovém duchu. A co o čem se debatoalo do pozních nočních hodin? No samozrejmě, že o rybách a dalších víkendech. Kdo a kam a hlavně jak.

Ráno se probouzíme do slunečného dne. Bohužel víkend je za námi a nezbývá než pobalit spousty nezbytností a vyrazit směle k domovu. Ti co měli ještě trochu času využili prízně počasí a ještě poseděli u vody.

A jak pronesl Tomasson " PŘÍSTĚ SNAD UŽ NA RYBY"

bylo tam hezky Mishak

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot