Sraz k 10 výročí založení klubu RKMB

Po zdlouhavých přípravách se nám konečně podařilo dát dohromady termín a organizační tým, který nachystal pro členy RKMB víkendovou akci k 10.letému výročí založení klubu. Myšlenka byly již od prvopočátku směřované ke společné akci zaměřené především na rodiny. Rybařina byl až druhořadý úkol. Zdálo se jednoduché, ale nebylo. Nakonec Hary zprostředkoval pronájem rybníku, jež všichni dobře známe a nejednou jsme akci podobného rázu, na něm uskutečnili. Díky pane. Občerstvení a zábava pro děti byli už hračkou.

Začali jsme v pátek roztopili udírnu a degustovali buřty. To, co vyváděly děti, není snad ani publikovatelný :O)). Ryby taky spolupracovaly, takže pohoda jak má být. Dlouho do noci jsme se diskutovali o všem možném.

Sobotní den se nám trošku pokazilo počasí a bylo tedy náročnější zabavit děti. Ráno jsme uvařili kotlíkovou polévku na které si všichni smlsli. A nepršelo pořád, takže proběhly i nějaké soutěže pro děti. O pohoštění se postaral Lukáš a maso z lodny všem moc chutnalo. Na závěr jsme vyhlásili vítěze a každé dítě si odneslo cenný pohár. V závěru dne jsme poseděli, něco pochytali a dikutovali o všem možném.

A neděle už je poklidit a hurá domů. Závěrem bych chtěl moc poděkovat všem co se na akci podíleli a těm kteří si nenechali ujít oslavu 10 let od založení klubu.

Takže chci popřát klubu mnoho síly do dalších let a rybám zdar mishak

Kompletní FOTO v galerii

Sdílet: