RKMB Vranov LAKE SPIN 2018 - 1 ROČNÍK

RKMB VRANOV LAKE SPIN 2018 – 1 ROČNÍK

DATUM AKCE : 6.října 2018

STARTOVNÉ : 500Kč za tým

TYP ZÁVODU : Závod dvojic v lovu ryb přívlačí, konaný na Vranovské přehradě v termínu 6.10.2018 v čase 8-14hodin. Účastní se 16 týmů. Tým tvoří dva lovící s rybářským opravněním pro lov na Vranovské přehradě.

MÍSTO KONÁNÍ : Vranovská přehrada

VÝHRY : poháry a věcné ceny

POVINNÉ VYBAVENÍ : Stabilní loď, nebo člun. Jakékoli zařízení pro pořízení kvalitních digitálních fotografií(fotoaparát, kamera, mobil,..). Podběěrák, podložka.Každý tým je povinen dodržovat rybářský řád a předpis č.334/2015 Sb. Což je vyhláška o vedení rejstříku malých plavidel a technické způsobilosti malých plavidel, převozních lodí a plovoucích zařízení k provozu na vodních cestách.

POVOLENÉ VYBAVENÍ : Elektromotor, echolot.

POVOLENÉ ZPŮSOBY LOVU : Všechny způsoby lovu přívlačí na umělé nástrahy v souladu s Rybářským řádem

VZDÁLENOSTI LOVÍCÍCH : Vzdálenost lovících je stanovena minimálně na 25metrů. Zakotvená loď se objíždí vždy volným prostorem. Pokud je úsek kotvících lodí neprůjezdný, projíždí se s největší ohleduplností mezi nimi.

HODNOCENÍ ÚLOVKŮ : Každý dokončený 1 centimetr u ryby (candát, štika, bolen, jelec) = 1 bod. Každý dokončený 1 centimetr u ryby(okoun) = 1,5 bodu.Za sumce je obdrženo 10 bodů bez ohledu na jeho délku.Minimální měřitelná délka pro všechny druhy ryb je 20cm.

Měření ryb se provádí na podložce a ryba bude vyfocena tak, aby bylo možno exportovat fotografii do počítače a ověřit délku úlovku.

Po závěrečném odtroubení ve 14 hodin, musí být všechny lodě zpět na startovní pozici. Pokud některý z týmů nedorazí včas,bude penalizová a to stržením 2 bodů za každou započatou minutu, mimo startovní pozici.

Počítá se vždy nejdelší ulovená ryba od každého druhu!!

Nastane li rovnostcelkového součtu bodů, bude rozhodujícím faktorem, nejdelší bodovaná ryba.

Ilustrační foto pro měření úlovků

 

HARMONOGRAM AKCE : Celá akce začne a bude ukončena na Beránce 23 u vodníka. Počas akce se bude podávat občerstvení (káva, čaj, polévka a na závěr klobása a pivo)

Sraz na místě 7 hodin

Začátek 8 hodin

Ukončení 14 hodin

 

Každý účastník závodu zodpovídá za svoje jednání a vybavení!!!!!!

Účastníci závodu

Partneři akce

Sdílet: