Prezentace NIKL týmu

Voda se znatelně ochladila a stojaté revíry zavrel ledový poklop. Nastal čas údržby rybárského vybavení a strádání plánu na nadcházející sezónu.

Náš klub pozval na sobotní odpoledne členy NIKL týmu, aby nám predstavili nové produkty zdílny Kolínského mága Karla Nikla a podělili se o svoje zkušenosti zlovu kaprů ve studené vodě. Prednášejícími byli Petr Surek, Marek Kvaltýn a Honza Dadák.

Prezentace začala krátce po čtvrté hodině projekcí fotografií doprovázených odborným výkladem . Následovala krátká pauza a kluci nachystali novinky pro rok 2011. Popis jednotlivých produktů doplnili svými poznatky a postrehy z období, kdy měli možnost otestovat a vyzkoušet vše na ostro u vody. Každý si mohl vyzkoušet vše vruce, ať už vlasce, pletené šňůry, pelety i boili. Kolem stolů kolovaly dózy skrývající nejednu zajímavou vůni. Snad každý si našel nějaký ten produkt, který vsezóně 2011 zaručeně vyzkouší.

Na závěr proběhla volná diskuze, kdy naši hosté do vyčerpání poskytovali odpovědi na leckdy záludné dotazy lačných rybárů.

Akci ze svého pohledu hodnotím jako velice zdarilou a chtěl bych poděkovat jménem klubu RKMB, klukům z NIKL týmu za čas, který nám věnovali a hodnotnou prednášku.

Díky Mishak

Další fografie ztéto akce naleznete ve fotogalerii

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot