PREZENTACE MIKBAITS

Vpátek proběhla vMoravských Budějovicích již druhá akce spredním výrobcem nástrah a návnad klovu kaprů, porádaná naším klubem. Tentokrát jsme do našeho města pozvali firmu MIKBAITS vzastoupení majitele Michala Kučery a dvou členů jeho týmu, konkrétně Aleše Moce a Ondru Macků.

Rezervovaný salonek se naplnil do maxima. Prednáška začala predstavením zůčastněných a promítnutím prezentačního videa MIKBAITS sezony 2010. Všichni snapětím sledovali záběry znašich i zahraničních revírů a spousty krásných ryb. Následovalo predstavením novinek pro rok 2011. Veškeré predstavované produkty kolovaly po stolech, aby si každý mohl pričichnout a osahat všechny výrobky a komponenety, které Mik dovezl.

Následná diskuze byla jistě prínosem pro každého účastníka akce. Mik skolegy ochotně zodpovídal veškeré dotazy. Mně osobně dala akce mnoho nápadů, rad a tipů jak prelstít už tak opatrné ryby. Velice jsem ocenil odpovědi, které nebyly pouhou reklamou produktů a výrobků prodávaných firmou MIKBAITS.

Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat lidem, kterí se zasloužili o usporádání této akce a samozrejmě Mikovi, Rafanovi a Macovi, že si na nás udělali čas a prijeli se podělit o své zkušenosti

Díky všem mishak

VESKERÉ FOTOGRAFIE Z AKCE JSOU VE FOTOGALERII A DVD MIKBAITS JE U MISHAKA

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot