Prázniny s prutem u vody 2023 1.ročník

 

Král rybářů se stal mezi námi velice populární a proto jsme se rozhodli uspřádat stejnou soutěž i pro rybáře mladší. Tato akce RKMB prázdniny s prutem u vody vznikla za podpory  rybářských potřeb Rybářovo nebe, Rybářské potřeby Okoun - Třebíč, Rybářské centrum Olomouc a  Lastiashop. Veškeré informace naleznete v přiloženém letáku, nejasnosti rádi dovysvětlíme.

 

RYBÁŘSKÝ KLUB MORAVSKÉ BUDĚJOVICE pořádá za podpory RP  RYBÁŘOVO NEBE Moravské Budějovice, RP OKOUN Třebíč, LASTIA.cz, LASTIA SHOP,letní soutěž pro mládežníky do 15 let v lovu ryb.

Soutěž bude probíhat na revírech MRS(soukromé revíry NE!!) za dodržení rybářského řádu a fair play. Chytám já ne kamarád nebo taťka.
Každý rybář loví na revírech MRS libovolnou rybolovnou technikou od 1.6. do 31.8.2023. Hodnotí se kapr, karas, lín, cejn, okoun, candát, štika. Hodnotí se vždy největší ulovená ryba u každého rybáře. Jeden centimetr je jeden bod. Chytím li větší úlovek,například mám zapsaného kapra 46cm a chytím 52cm, tak přepisuji.  Ryba musí být změřená, vyfocená s kartou lovce (viz. vzor a instruktážní video) na podložce nebo trávě(ne vyválená v prachu a písku) a zaslána neprodleně na messenger do skupiny prázdniny s prutem, nebo na email [email protected].  Úlovek zaslán 1.9.2023 již nebude uznán. Ryba, na které bude zjevné nešetrné zacházení, nebude lovci uznána. Ryba vyfocena bez kartičky nebude uznána. Součet délek největších ryb, u každého rybáře určí vítěze. Průběžné výsledky budou zveřejněny na www.rkmb.cz či facebookové skupině RKMB. Rybáři se mohou hlásit na email [email protected], nebo v uvedených rybářských potřebách. Po přihlášení si každý lovící vyzvedne od 22.5.2023 v rybářských potřebách Rybářovo nebe nebo rybářských potřebách OKOUN kartu lovce se kterou bude od 1.6.2023 fotit své úlovky.

STARTOVNÉ 20Kč
Datum, čas a místo vyhlášení zavčas zveřejníme.
Pro nejlepšího bude připraven pohár a pro ostatní věcné ceny.

 

Ukázka měření úlovků:

 

Sdílet: