Podarěná dvoudenka

V sobotu ráno mám po noční šichtě. A konečně pár dní volna a tak se rozhoduji, že se pojedu podívat na moji oblíbenou lokalitu. Vše mám zbalené, jen ještě vyzvednout nějaké ty dobroty u Misháka na chatě.Vyzvednuto a pokračuji dál na místo. Pri dojezdu na místo však vidím,že je voda zakalená po predchozích deštích.Krmím boilím,peletami a troškou tygrího orechu, který mi zbyl ještě od poslední výpravy na které se mnou ryby vůbec nekomunikovaly.Po zakrmení prichází tolik chybějící spánek a tak si na chvíly lehnu. Jenže ta chvilka byla až do druhého do 9 hodin. Po probuzení rychlá príprava prutů a nahazuji na jeden bouli a na druhy peletu, obojí na panáčka.Zanedlouho prichází záběr na peletu a ejhle po krátkém boji je v podběráku sumec s mírou 85cm je nafutrován krmením až to z něj teče po fotce toho rušivého elementa pouštím zpět a dokrmiji opět místo.

Následně až večer kolem půl 8 prichází záběr na boilies a konečně od kapra s délkou 70cm .Do noci uži nic. Ráno vstávám okolo 6 hodiny, prikrmuji a nahazuji . V osm hodin prichází další záběr opět na boilí a je tam pěkný lysec s mírou 65cm. Ani ne za hoďku prichází další záběr, pěkná jízda, po které končí v podběráku šupi s mírou 80 cm a váhou kousek nad 10kg. Pri puštění ryby zpět se mi opět ozve pípak a tak rychle dobíhám a sekám po pěkném boji mi končí v náruči krásný lysec s délkou 75cm a váhou 9.5kg.

V 10 hodiny začíná rapidně klesat hladina vody, asi strach z povodní, nebo málo prodané elektriky do Rakouska a záběry zmizly.Do večera se pak už nic díky vodě nedělo a tak jsem se vydal zpět k domovu. s pozdravem Mira

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot