Na pár hodin

Vyrazil jsem na pár hodin na svazovou vodu, večerní teploty už jsou pod bod mrazu a tak přikrmuji jen pár boiliesi econom- brutál fish a pod háček kuličku Jin jang -Despota.
První záběr po pár hodinách a kapr nějak moc bral z cívky metry silonu a nechtěl přestat, nakonec vše dobře dopadlo a po dlouhé době se mně ho podařilo podebrat. Při zvedání na podložku si říkám, ten má určitě metr a ke 20 kg, takovýho tlusťocha jsem už dlouho nechytl.
Naměřil jsem mu krásných 98 cm a po odvážení saku 17,48 kg čisté váhy a potěšilo mě, že byl chycen  na Jin jang despotu, který už mě a i ostatním pomohl nachytat letos  velké ryby.
Nachystal jsem si foťák a začal fotit, povedlo se mě nafotit jen 3 fotky a foťák kleknul na vybitou baterii, kterou jsem po víkendovým závodě zapomněl nabít a zima udělala svoje! Kapra jsem pustil nazpátek a popřál mu na viděnou.
Ještě chvíli jsem vydržel a chytl jsem už jen jednoho prcka k 50cm a odjel zmrzlej, ale nesmírně šťastnej domů, vždyť toto je můj letošní nejtěžší kapr ze svazovky.
Za Lastia tým David Sedláček
Sdílet: