Na kaluži za barákem

Predpověď počasí nevěstí nic dobrého, svíkendovou výpravou je tedy utru. Sedím doma a celé dopoledne premýšlím kam si zajít aspoň na chvilinku vyčistit hlavu. Krátce po poledni prijíždí Kančik a rád by jel se mnou. Ani chvilinku neváhám a vše hážu do auta. Jen co vyrážíme, objevují se na skle první kapky, které se mění vprudký déšť. Paráda tak na to jsme se fakt těšili.

Ani to nás však neodradilo a aspoň dvě hodinky musíme vydržet, nejsme zcukru , ne! Vybaluji jen matchku a nahazuji pod pokleslou vrbu. Prihazuji hrstku kukurice a dvě koule směsi. Déšť neustává a my se krčíme jak kurata vsuchu pod deštníkem.

Záběr na sebe nedal dlouho čekat a já na masňáky zdolávám krásného zelenáče. Nádherná rybka je rychle zpět a já rozdělávám druhý proutek, feeder a pěchuji krmítko směsí skousky partiklu. Jen to plesklo o hladinu pohoupne se splávek a já zdolávám další rybku. Tentrokrát je to plotička akorát na štiku. Upaluj zpět. Plavačka jasně vede.

Prestalo pršet a vykouklo sluníčko. To je počasí jak v dubnu. Ale rybkám to nevadí. Dokonale spolupracují a já si ani nevšimnul jak rychle odpoledne uteklo.

Na obzoru se opět objevují mraky, tak neváháme a balíme oschlé věci. Spokojeně odjíždíme domů a už se těším na další krátkou chytačku na kaluži za barákem….

Mishak

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot