Lastia cup Dešná-1.místo a nejtěžší ryba závodu

V Říjnu jsem se zúčastnil závodu Lastia cup Dešná 50hodin s Petrem a Radimem. Na závod jsme dojeli  večer den předem, aby jsme poseděli u dobrého piva a zazávodili v hodu do dálky a zjistili jsme, že na tom nejsme až tak špatně.

 

Ráno při losování Radim losnul místo č.23, které je uprostřed louky, takže spokojenost s losem. Po startu závodu jsme nahodily naše montáže a zakrmili- partiklem a boilím Lastia a na první záběr jsme čekali do jedné hodiny polední a hned první ryba byla bodovaná.

Kolem desáté večerní se nám ozval hlásič na levém prutu a zvedám ho a po chvilce zdolávání Radim podebírá kapra a ptám se, jaký je a Radim mlčí a položí ho do vaničky a po odkrytí  podběráku propukla obrovská radost. Už při pohledu bylo vidět, že je to velká ryba a po zvážení má  kapr krásných 21,28 kg!! Posunul nás na průběžné první místo a zároveň to byla i  nejtěžší ryba závodu!! Zásluhu na této rybě má opravdu cely tým - Radim nachystal nástrahu, Petr to nahodil a já ho zdolal, takže týmová práce jak má být a kapr zabral na Jin jang 20mm  black cherry. Během závodu jsme pochytali hodně kaprů. Při vyhlašování konečných výsledků, byla naše radost dvojnásobná. Skončili jsme na  parádním prvním místě  a ještě jsme získali nejtěžší rybu závodu.

 

Děkujeme Davidovi za super pořadatelsky organizované závody.

 

 Za Lastia-Proficárp Znojmo tým: František Heřmanovský, Petr Hanzal a Radim Valenda

Sdílet: