LASTIA CUP Dešná

Zůčastnili jsme se závodu na Dešné.U rybníka jsme se sešli už ve čtvrtek. Bylo zde zajištěno občersvení a tak jsem chvili poseděli. Pár piv s kamarady a honem zalehnout,aby jsme byli fit na závod. Ráno se šlo losovat. Losování padlo na mě,vylosoval jsem jedničku na sahaře. S losem jsme byli spokojeni, a tak jsme se šli přelodit. Zachvili jsme měli vše připravené a čekalo se na start.
 
Závod začal... rychle jsme nahodili pruty a zakrmili. Na krmení jsme si vzali boilie Spice Shrimp od LK Baits a Brutal Fish od Lastie. Řepka na závodech nesmí chybět..
 
První den vypadal dobře , protože na nás foukal vítr. Ryby se nám ukazovaly pod nohama, ale chytli jsme jen čtyři ryby. Přes noc se nám podařilo několik bodovaných ryb,ale stále to nebylo ono. V sobotu jsme se celkem slušně rozjeli a drželi jsme se kolem osmého místa.V neděli jsme záběry sice dělali,ale chytali jsme hodně nebodovaných ryb. Závod byl vyrovnaný a bojovalo se do posledních minut. Minutu do konce jsem si vymodlil kapra, který nám možná přinesl sedmé místo.
 
Nakonec jsme se umístili na sedmém místě, se třiceti rybami s váhou 282 ,710kg. Na šesté místo jsme ztráceli pouhých 7kg.První tým měl jen o šet ryb více než my. Vyrovnanější závod jsem ještě neviděl.
 
Shodli jsme se, že to byl vydařený závod. V takové konkurenci,která tam byla. Škoda té neděle, kdy jsme nebyli schopni dostat rybu na dno, jelikož sloupec nebyl povolen. Ale udělali jsme pro to všechno co bylo v našich silách. I s krmením jsem byl spokojen. Brutal Fish dělal záběry často,ale chytal hodně nebodovaných ryb. Naopak Spice shrimp byl pomalejší, ale když přišla jízda, tak z toho bylo vždy bodovaná ryba.
 
Závod jsme si užili a doufám, že na podzim to bude ještě lepší.
 
Za LK Baits a RKMB Pavel Mach
Sdílet: