Bouřková víkendovka

Na výpravu od 20. Do 22.5. jsme se domluvili sMishakem a Kraťasem, ale až do poslední chvíle jsme nevěděli jestli zkusit prehradu či reku. Nakonec jsme skončili na prehradě. Kluci vyjeli už vpátek ráno a já jsem se zanimi doplazil až večer po vydatné bource. Cestou knim jsem se nestačil divit kolik je okolo rybárů. Bylo to jak na závodech. Kluci už měli vyvezeno a já jsem to bohuže musel hodit jen na místo které na mě “zbylo“. Záběr prichází až ráno na Mishakův prut, je to lysec tak 55cm. Za horkého poledne se bavíme lovem na rohlík zhladiny.

Odpoledne si kluci usmyslili, že pojedou domů, že to nebere. Já na místě zůstávám.Udělali chybu. Po jejich odjezdu mám krásnou pomalou jízdu zmísta pod vrbou, na násaďáka to určitě nevypadá, ale sv. Petr mi zrovna nepreje a kapr mi padá..škoda! Do večera zdolávám pár kapríků do 55cm. Na obloze se začínají kupit mračna a pěkně to duní. Volá mi Ondra(brčko), že zamnou prijede. Za nedlouho ho prevážím na loďce na naše místo za toho největšího lijáku. Pršet prestává okolo deváté večer a záběr zatím nikde. O půl jedenácté mi zvoní hlásič a já zdolávám první větší rybu této výpravy.Vyrážíme za ním na lodi, když vtom se rozjede i Ondrův prut. Rychle kapra podebíráme a jedme ke brehu. Ondra vytahuje kapra podobné velikosti jako já. Oba mají okolo 70cm.

Pár fotek a pouštíme. Já jsem měl záběr na Atomic peletu od Bestbaits a Ondra na 3 halibutky. Bohužel další záběr méme až ráno okolo osmé je to lysec násaďák. Podarilo se mu zdolat Atomicu 25mm J. Vpoledne balíme věci, nakládáme na loď a vyrážíme domů. Príště to snad bude lepší…..

Zdraví Tomasson

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot