3. ročník RKMB CUPU Dešná 4.-6.5. 2012 - seznam týmů,podmínky platby

Jako již tradičně, tak i letos začátkem roku zverejňujeme pravidla a podmínky prihlášení námi porádaných klubových závodů. Mnozí již netrpělivě očekávají podrobnosti. Tak tady je máte .................... Rádi uvidíme týmy,které se účastníly minulých ročníků,ale stejně tak i nové tváre. Lovit budou dvojčlenná družstva, s možností jednoho pomocníka, na čtyri pruty, každý prut s jedním návazcem a jedním háčkem. Je zakázáno jakýmkoli způsobem upravovat brehy a porosty brehů Zavážení nástrah a návnad je zakázáno Označení lovných míst je zakázáno Vyjíždění lodí na vodu v průběhu závodů je zakázáno Používání zavážecí lodičky je zakázáno Pri nahazování, zdolávání a podebírání ryby nesmí závodník vstupovat do sektoru sousedního týmu. Po čas závodu platí pravidla nádrže Dešná, která najdete na stránkách - http://www.rybari.jemnice.cz/index.php?page=rybarsky-rada také je obdrží každý lovící tým s úlovkovým listem pri losování míst. Povinou výbavou týmu je odpadkový pytel,prostorný podběrák a vyháčkovací matrace z nenasákavého materiálu Pohyb vozidel kolem nádrže je zakázán. Bodovány budou ryby 70cm včetně a to 1gr- 1bod. Bodován bude kapr, amur a jeseter Po zvážení ryby za prítomnosti jednoho zástupce týmu je ryba puštěna a zapsána do úlovkového listu a stvrzena podpisem rozhodčího. Ulovenou rybu rozhodčím potvrdí jeden ze sousedních týmů Pokud se zdolávaná ryba dotkne sestavy souperů a ti podají protest, je ryba nebodována. Ryby se nesmějí sakovat Pokud dojde ke shodnému výsledku , rozhodne nejtěžší ryba Největší kapr bude ohodnocen pohárem, pokud dojde ke shodě rozhodne délka a pokud i tato bude shodná je rozhodující čas ulovení ryby Pri porušení pravidel bude tým napomenut a po neuposlechnutí napomenutí či hrubém porušení pravidel bude tým vyloučen ze závodu, bez náhrady.

Hrubým porušením pravidel je myšleno :

- nedodržení výše vypsaných pravidel, či pravidel rybníku Dešná

- neporádek na lovném místě

- rušení ostatních týmů hlasitými projevy a svým chováním

LOSOVÁNÍ LOVNÝCH MÍST

Kolem jezera bude rozmístěno stejnoměrně šest stanovišť rozhodčích, kterí se budou aktivně účastnit závodu, ti budou losovat po ukončení losování závodních týmů Losování bude pouze jedno. Losování bude probíhat ze dvou oddělených losovacích sáčků, následujícím způsobem. Hlavní rozhodčí vylosuje z prvního číslo týmu, jež půjde první k losu. První tým vylosuje číslo lovného místa a z druhého sáčku vylosuje další tým, jež bude losovat. Takto se bude postupovat až k poslednímu týmu. Pokud se některý tým nebude moci dostavit ve stanoveném termínu, vylosuje si místo až pri svém príjezdu, nebo mu bude priděleno místo volné.

 

ČASOVÝ PROGRAM ZÁVODU

čtvrtk: NEPOVINNÉ!!!! v odpoledních hodinách príjezd závodníků s následnou volnou zábavou

pátek: 6:00-8:00hod. prezentace závodníků

8:00 hod. losování

9:00-11:00hod. príprava místa

11:00hod. zahájení lovu

neděle: 11:00 hod. ukončení závodu, vyhlášení výsledků

Startovné: 4000Kč za tým

Registrace družstev: Týmy, které se chtějí účastnit 3. Ročníku RKMB CUPU Dešná 2012 musí zaslat email na adresu [email protected]se závaznou prihláškou. Prihláška musí obsahovat jména závodníků a kontaktní email, název týmu. Jakmile bude startovní listina pro 30 týmů plná, bude zverejněno číslo účtu. Kdo ve stanoveném termínu( do 1.4.2012) platbu neprovede, automaticky ze startovní listiny vypadává. Po zaplacení jsou automaticky zvýrazněni ve startovní listině umístěné na stránkách www.rkmb.cz.

Ceny: hodnoceno bude prvních deset týmů a lovec nejtěžší ryby

místo 15 tisíc hotovost, 6 tisícová poukázka na odběr zboží hlavního sponzora místo 10. tisíc hotovost, 4 tisícová poukázka na odběr zboží hlavního sponzora místo 5 tisíc hotovost, 2 tisícová poukázka na odběr zboží hlavního sponzora – 10. místo věcné ceny plus dary sponzorů

NEJvětší ryba závodu bude ohodnocena pohárem a lahvinkou něčeho ostrejšího :-)

Závodníci startují na vlastní nebezpečí!!!!!!!!!!

Závodníci zodpovídají za své jednání a svoje vybavení!!!!!!! PLATEBNÍ PODMÍNKY Platbu je nutno provést do 31.3.2012 na účet 000000-1209358163/0800 se jménem a číslem týmu v poznámce pro príjemce. Dále lze platbu provést pokladníkovi Tomáši Kosíkovi. Tým, který neprovede platbu v uvedeném termínu je automaticky vyrazen a nahrazen náhradním týmem!!!!!!!!!!!!!!!!

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot