1.bodovaná ryba závodu a vítězství v sektoru v Hnánicích 42 hod

Chystal jsem se o víkendu na ryby na svazovou vodu, ale ráno jsem si všiml na facebooku informace o závodě v týmech na 42 hod.v Hnánicích. Co dnes v 18 hod., začíná večer a je volné místo, tak jsem se rozhodl, že zkusím zavolat pořadateli a domluvit se, zda můžu přijet chytat sám. Sice nejsem vůbec nachystán a po práci budu mít hoňku a asi nestihnu losování!!! Vše dopadlo dobře a po práci jsem vše nahrnul do auta a hurá na závod. Losování jsem nestihnul – pořadatel vylosoval za mě. V rychlosti jsem jen pozdravil pořadatele a ten mě poslal na místo lovu. 
Týmy okolo už byly připravený a já do začátku závodu připravil jen 3 pruty. Ihned po 5 minutách mám záběr od menšího nebodovaného kapra a po nahození další záběr na další prut od velikostně stejného kapra. Takový začátek jsem nečekal a s takovou nepostavím ani biwak a nenanosím zbytek věcí !!! Postupně jsem vše zvládl a po 3 hodinách závodu konečně chytil bodovaného kapra a byla to i první bodovaná ryba závodu, za kterou jsem dostal pohár a pěkné ceny. 
V sobotu ráno jsem připsal další body za amura, ale bohužel většina ryb je pod bodovanou váhou a stejně na tom jsou i ostatní. Nakonec jsem skončil na 4.místě, ale podařilo se mně aspoň vyhrát sektor a dovezl jsem si domů 3 poháry a pěkné ceny. 
Pod háčkem nejvíce fungoval boilies sprint – fruit a krmil jsem euro boiliesem robin red. 
Za Lastia tým David Sedláček
Sdílet: