RKMB SPORTEX prázdniny s prutem u vody

SPUŠTĚNA REGISTRACE
(regisrovat se můžete již nyní na [email protected], facebook Michal Zyblikiewicz, facebook Klub Rkmb) 

 

 

RYBÁŘSKÝ KLUB MORAVSKÉ BUDĚJOVICE i v roce 2024 pořádá za podpory SPORTS.SK, SPORTEX, CLIMAX a dále RP RYBÁŘOVO NEBE Moravské Budějovice, RCO Olomouc, RAPTOR BAITS, SPORT HOBBY-poháry,  LASTIA.cz, LASTIA SHOP,letní soutěž pro mládežníky do 15 let v lovu ryb.

 

Soutěž bude probíhat na revírech MRS(soukromé revíry NE!!) za dodržení rybářského řádu a fair play. Chytám já ne kamarád nebo taťka.

Každý rybář loví na revírech MRS libovolnou rybolovnou technikou od 1.6. do 31.8.2024. Hodnotí se kapr, karas, lín, cejn, okoun, candát, štika. Hodnotí se vždy největší ulovená ryba u každého rybáře. Jeden centimetr je jeden bod. Chytím li větší úlovek,například mám zapsaného kapra 46cm a chytím 52cm, tak přepisuji.  Ryba musí být změřená, vyfocená s kartou lovce (viz. vzor a instruktážní video) na podložce, kterou každý obdrží při přihlášení do soutěže a zaslána neprodleně na messenger do skupiny prázdniny s prutem, nebo na email [email protected].  Úlovek zaslán 1.9.2024 již nebude uznán. 

 

Ryba, na které bude zjevné nešetrné zacházení, nebude lovci uznána. Ryba vyfocena bez oficiální podložky RKMB, nebude uznána. Součet délek největších ryb, u každého rybáře určí vítěze. Průběžné výsledky budou zveřejněny na www.rkmb.cz či facebookové skupině RKMB. Rybáři se mohou hlásit na email [email protected], nebo v rybářských potřebách RYBÁROVO NEBE v Moravských Budějovicích. Po přihlášení si každý lovící vyzvedne od 22.5.2024 v rybářských potřebách Rybářovo nebe kartu lovce a oficiální měrnou podložku, se kterou bude od 1.6.2024 fotit své úlovky.

 

STARTOVNÉ 100Kč

Datum, čas a místo vyhlášení zavčas zveřejníme.

Pro nejlepší budou připraveny poháry a pro ostatní věcné ceny.

 

Ukázka měření úlovků:

 
Sdílet: