Jarní feedrovačka

Dnešní test nových feedrů a to CRESTA SNYPER methodfeeder 330 ve dvoudílu. A střílel opravdu přesně. Super neděle, kdy jsme se sešli ve výborné sestavě u vody. Já, Tomáš Kosík , Zbyněk Hanák, David Sedláček a Mates Kučera. Dokonce i sluníčko se na nás podívalo.

Při výběru jsem měl k dispozici několik prutů a tyto mě padly do oka hned. Štíhlý blank, akorátní délka rukojeti a parabolická akce. První test proběhl s naplněným krmítkem doma na zahradě, kde jsem si párkrát švihnul na třicet metrů vzdálený cíl.  Tyto proutky jsou opravdu prodlouženou rukou rybáře a při přihlédnutí k ceně, není co řešit. Navijáčky velikosti 3000 jsem osadil špulkou s pletenou šňůrou a průběžnou montáž zakočil 50cm dlouhým návazcem 0,14mm a 12 háčkem. Pod háček putovali masňáci a rohlíček. Masňáci se ukázali jako lepší nástraha a tak jsem většinu doby lovu nekombinoval. Do krmítka jsem použil ostré ovocné krmení kterému důvěřuji a šmoula opět nezklamal. Zaklipování udic na cca třiceti metrech je již samozřejmostí, neboť o přesnost tu jde.

Dohromady nachytáno více než 60 kusů ryb. Což je na únor docela pecka. Zbyňka jsem tentokrát neudolal, ale šlapal jsem mu na paty kdy naše konečné skóre za tři hodiny lovu 20 ku 16. Mnoho ryb nám spadlo a nemálo záběrů jsme prospali. To víte chalupáři.

 Takže nezahálet a šup k vodě......

Sdílet: