Hruškovská 50 hod.- 1.místo a Nejtěžší ryba závodu!!

Na Hruškov jsem vyrazil s Radimem v klidu večer den předem. Vylosoval jsem místo č. 10 – což není špatný, ale závod je na 7 nejtěžších ryb a ty se více drží na hloubce. Na tomto místě jsem už chytal a hned jsme se domluvili, co a jak budeme chytat.

První naše bodovaná ryba byla amur přes 11+ kg – super začátek, druhá ryba kapr 16,95kg, třetí ryba kapr 10+, další ryby byly menší a tak jsme postupně dopisovali a přepisovali.  V noci se nám podařil kapr 18,81 kg, který nakonec zůstal i jako nejtěžší ryba závodu!! Celou dobu jsme se drželi na 2. místě a poslední noc se nám podařilo nějaké ryby přepsat, ale potřebovali jsme jednu větší!!

Asi hodinu před koncem,se nám podařilo na zig rig zaseknout kapra, který si semnou dělal co chtěl a tak jsem se sním musel vydat na výlet přes 4 týmy ! Radim jen přizvedával pruty sousedům-ať se nezamotáme,ale na konci kapr jel na přítok a tak jsem za ním musel do hlubší vody,protože okolo břehu jsem klouzal na kamenech a padal. U přítoku se nám ho podařilo podebrat. Radim musel za ním taky do vody, kapr byl zaseklý v pohodě. Mysleli jsme si,že bude někde v boku. Kapr bojovník vážil  17,29kg a měli jsme z něj hodně velkou radost, protože jsme věděli, že to bude hodně dobrý.

Po celou dobu závodu jsme krmili boiliesem Euro -fis mix a boiliesem econom Royal pepper a brutál fish a partikl,pod háčkem nám nejvíce fungoval jin jang a pop up .

Při závěrečném vyhlašování, jsme čekali, jak to všechno dopadne. Nejdříve jsme získali pohár za nejtěžší rybu a po vyhlášení 2.místa bylo jasné, že 1.místo je pro nás - pro Lastii a měli jsme z toho velkou radost!!

Celkově jsme měli na 7 ryb váhu 101,25kg s průměrnou váhou 14,46kg a 2.místu jsme odskočili o 9,56kg a náš poslední kapr už nic neřešil a byl jen třešničkou. Závod by jsme i tak zvládli na 1.místo .

Chtěl bych poděkovat Radimovi, že makal a byl super kolegou  a Víťovi Podoubskému  za rybník Hruškov a krásný ryby.

Za Lastia –Proficarp Gregor David Sedláček a Radim Valenda.

 

Sdílet: