63.hodin Bohušice a 2.místo pro LASTII

Na závod jsem přijel sám těsně před losováním a chtěl jsem vylosovat č. 1 a nebo č. 12 na hrázi – podařilo se mi č. 1. ☺

Vše jsem připravil – nachystal všechny udice  a byla to celkem hoňka do začátku a za hodinu za mnou přijel Franta a tak jsme se domluvili, co a jak kdo bude chytat. Krmili jsme partikl, euroboilies robin red a fish mix, econom boilies a pod háček osvědčený jin jang a pop up. 

Od začátku závodu jsme se pohybovali okolo čela  a postupně chytali bodované ryby a v pátek za námi přijel 3.člen týmu Petr.

V sobotu přes den nám přestalo přát počasí. Silný a ledový vítr vyhnal od nás z mělčí vody ryby víc vpravo na hráz, kde týmy začaly více chytat a naopak nám záběry přes velkou snahu ustály. Dělali jsme záběry náhodně po 3 hodinách a pak, i když jsme krmili, zase dlouho nic. V noci jsme makali a záběry byly pořád jen náhodně – ryba byla na hrázi nafoukaná a viděli jsme podle světel čelovek , jak tam týmy chytají!!!

Nakonec na nás zbylo 2. místo za celkem 93ks bodovaného kapra  a nejvíc nás mrzelo, že tým vedle vítězů v noci ve 21.30 až do rána do 7.30 hodin smotal pruty z důvodu, že jim byla hrozná zima ze silného větru a šli spát! Tím udělali klukům na vodě místo a oni zúročili své zkušenosti a přeskočili nás – bohužel.

Chtěl bych poděkovat – Petrovi za to, že makal, i když pěkně zmrzal – málo oblečení měl a trpěl: teď už pořádný oblečení má a Frantovi taky, že makal. 

Za Lastii -která je nově k dostání v rybářských potřebách Pod Hladinou v Třebíči- hlavním dodavatelem pro ČR. 

 

Za Lastia tým David Sedláček, František Heřmanovský, Petr Hanzal

 
Sdílet: